Kategorier
Flytt

Kan en flyttstädning i Stockholm påverka politiska händelser?


Det låter lite väl långsökt att en flyttstädning i Stockholm skulle kunna påverka några politiska händelser. Men man vet aldrig hur det är med sådana frågor. 


Tänk dig att det är en internationellt efterlyst bov som bott i lägenheten innan den städas. Då skulle det kunna få politiska följder om det är någon som man försöker spåra och det visar sig att alla spår är borta. Det blir så mycket svårare för Interpol att få tag i förövaren eller tjuven om det skulle vara så.

Detta tack vare, eller på grund av, en nitisk städare eller städerska som gjort sitt bästa för att utplåna alla bevis på att det bott någon där enbart genom att utföra sitt jobb. Givetvis utan en tanke på att det är bevis som förstörts. För hur skulle de kunna veta det om de aldrig sett personen som bodde där?

Flyttstädning i Stockholm kan ta bort bevis på vem som bott där

En flyttstädning kan tyckas vara en oskyldig sak. Någon flyttar ut och en annan vill därför flytta in. Innan en ny hyresgäst eller villaägare kan flytta in säger det sig självt att det behöver vara rent och snyggt för att den nye hyresgästen ska kunna trivas i sitt hem. Ingen vill ju in i ett smutsigt hem. 

Det åligger i de flesta fall den tidigare hyresgästen att se till att det blir en korrekt och väl utförd flyttstädning. Tack vare det blir hela bostaden grundligt rengjord så till den milda grad att den ser ut som när den var nygjord. Följaktligen kan alla bevis som finns på att någon bott där vara undanröjda på någon dag eller två. 

Flyttstädning i Stockholm kan ske för att någon flyttar eller har dött

Om en person dör i sin bostad är det självklart att det behöver städas ordentligt efteråt. Det gäller även här att det ska vara rent in i minsta detalj. Då är det dödsboet som ombesörjer att det är rent och snyggt, och skulle det vara så att det inte finns några efterlevande blir det i vissa fall hyresvärden som bär ansvaret.

Det som kan ta tid med att städa ett dödsbo är att bouppteckning måste göras innan man rör något i lägenheten. Att tömma en lägenhet på saker innan bouppteckningen är gjord räknas som en brottslig handling. Så det ska man passa sig noga för. Ingen städfirma får komma in innan allt är klart.

Flyttstädning i Stockholm är en vanlig företeelse utan politisk debatt

Hur som helst är det en vanligt förekommande händelse att det pågår en flyttstädning i Stockholm. Det är en populär stad att flytta till och det är likaledes en populär stad att flytta från av ena eller andra anledningen. Det finns många jobb och många utbildningar att välja mellan för de som bor i, eller flyttar till, Stockholm.

På grund av en frekvent in- och utflyttning från stan blir det automatiskt flera tillfällen i veckan då det förekommer flyttstädning lite överallt i stadens innersta kärna såväl som i utkanterna. Att det är så mycket städning som pågår i Stockholm av olika anledningar kommer troligtvis inte att skapa någon politisk debatt.

För mer information och tips för dig om flyttstädning besök hemsida: stockholmflyttstädning.nu